perjantai 14. helmikuuta 2014

could you be my valentine ♡


1
2
3
4
5
7
8
6

~  ~  ~










Hyvää ystävänpäivää! ♥ Nukkeinnostus on viimeiset kolmisen viikkoa ollut aivan täysin kateissa useiden eri syiden vuoksi. Hyviä kuvia en valitettavasti miitissä saanut otettua, mutta eilen aurinko vihdoin pilkisti hiukan paksun pilviverhon takaa kauniisti ja otin vähän kuvia. En yleensä tykkää kuvata sisällä, mutta mun huoneessa on talvisin ja keväisin todella hyvä valo, joten päädyin nyt kuitenkin sisäkuviin. :) Catherinea hiukan siis kuvailin ja siinä nukessa vaan on jotain, joka saa mut aina hyvälle tuulelle. ♥ Pistin tohon alkuun myös lyhyen shootin Zoésta, joka on mun toinen lellikki. Oon tässä nukkemasiksen yhteydessä ajatellut parin nuken myymistä (koska en ole kiintynyt näihin kaikkiin :c ), mutta kolmea ekaa nukkeani en koskaan myisi. ♥

Tänään alkoi meillä helsinkiläisillä myös hiihtoloma, saa nähdä ehdinkö nukkeilla yhtään loman aikana kun on luvassa kaikenlaista menoa. Ajastan kuitenkin yhden tai kaksi postausta loman ajalle, jotta saisitte vähän luettavaa. :)

Hyvää talvi/hiihtolomaa teille, jotka sitä nyt vietätte ja teille muille hyvää viikonloppua! c:

xoxo. Alli

24 kommenttia:

  1. Jee julkasit ne ikkunakuvat :D Hyvää ystävänpäivää ja hiihtolomaa sinullekkin ^^

    VastaaPoista
  2. Toi Zoé - shoot oli erityisesti aivan ihana! Ja muutenkin ihania kuvia, oot tosi taitava kuvaamaan. :o ♥

    VastaaPoista
  3. Wäh vähän kauniita noi Zoé kuvat ♥ Noiden kuvien valoitus oli aivan kuin jostakin taivaasta, ah miten saatkaan noin hyvän valoituksen aina sisällä kuvattaessa *-* Noiden kuvien idea ja tunnelma oli tosi kaunis ja toi ikkunakuvat olivat ihanan piristäviä. Lempparini taisi olla neljäs noista Zoé kuvista ja joo, aivan liian kauniin neidin omistat <3 !

    Ja sitten noi Catherine kuvat olivat myös ihania ^ - ^ Niiden kuvien valoitus oli jotain yliluokkaa ja sun molemmilla nukeilla oli päällä aivan ihanat asut~ ja jos olet tehnyt noi asut itse, niin nyt ainakin tiedät että itken kateudesta verta koska oot niin hyvä ompelemaan u w u <3

    Ja yäh toivottavasti sun nukkemasiksesi lähtisi pois ;;_____;; koska sun nuket ovat niin kauniita ja eäh, en mä halua että myyt ketään pois, mutta oma on päätöksesi. Toivon vaan nyt että sä vielä piristyt, mutta hyvää ystävänpäivää sekä hiihtolomaa sulle c: !

    VastaaPoista
  4. aaawwwwsss...♥.♥ niin täydellisiä kuvasia :3 sun nuketaw sun kuvat aw sun blogi aw wawawwaww...ssss ♥ Catherine ♥ ja ihana valo noissa kuvissa :)

    VastaaPoista
  5. Ihania kuvia! Sun nukettimet on nii suloisia <333

    nukkenurkka.blogspot.fi

    VastaaPoista
  6. Voii, ihania kuvia! Musta on aina kiva nähdä sun postanneen. :3 Hyvää myöhäistä ystävänpäivää! c:

    VastaaPoista
  7. Ihania kuvia taas!!♥♥ Suloiset nuket sulla<3
    a-brilliant-day.blogspot.fi

    VastaaPoista
  8. Aiiiiiva älyttömän söpöjä kuvia nwn Sun nukkes on niin kauniita <333

    VastaaPoista
  9. Sulosia kuvia :3 mullakin on tollanen rusetti

    VastaaPoista
  10. Upea laatu, yli suloiset vaatteet, täydelliset nuket pyörittivät ihastuksissaan silmiäni. <3
    Ensimmäiset kuvat olivat varmasti parhaimpia, kun Zoé nojasi ikkunalasiin. Osaat hyvin ottaa sellaisista tilanteista kuvia ja valitset myös kuvasta kuin kuvasta myös oikeanlaisen kulman, mistä otoksen voi parhaimmillaan ottaa.
    Siun nukettimia ja kaikkia saa aina ihailla varsinkin silloin, kun olet itsekin tyytyväinen ottamiisi kuviin. ^^

    VastaaPoista
  11. Awws, ihan älyttömän hienoja & hyvälaatusia kuvia!

    VastaaPoista
  12. Tosi ihania kuvia♥Zoé on ihan yli ihana , w , Tykkäsin noista kaikista Zoé kuvista tosipaljon, varsinkin noi ikkunakuvat on jotain niin täydellistä :3 Toi valotus on jotan niin täydellistä että huh huh Q w Q

    minunsuloisetnuket.blogspot.fi

    VastaaPoista
  13. Alli, Wow
    Aivan upeita kuvia, rakastan näitä muokkauksia, ne on jotain niiiin upeaa <3
    Hyvää myöhäistä ystävänpäivää <3 :3

    VastaaPoista
  14. Voi miten ihania kuvia sisällä otetuiksi! :3 Catherine on kyllä niiiin täydellinen ♥.♥ Kiva, että laitat ajastettuja postauksia, että pääsen lukemaan. Toivottavasti ehdit lomallakin kuitenkin ainakin kuvailemaan :)

    VastaaPoista
  15. Älyttömän suloisia kuvia! Siis neidit olivat suloisia ja vaatteet ihania! Oikeasti nää kuvat oli niin loistavia!

    VastaaPoista
  16. Hiphei, julkasit ne ♥ Mut niin söpöjä nää ja et kyllä myy ketään xC

    boku-no-kokoro.blogspot.fi

    VastaaPoista
  17. Alli, ei saa kuvata noin hyvin koska se aiheuttaa viattomille sivullisille alemmuuskomplekseja. Tai jos kuvaa noin hyviä kuvia niin ei siihen sitten täydellistä nukkea täydellisessä asussa. Tai sitten voisit karsia ihanat posetukset pois. Tai siis nyt ylipäätään vähäsen rajoittaa tuota täydellisyyden määrää.

    Varsinkin nuo kuvat joissa Zoé katselee heijastustaan, ovat ihania :3 Zoé on nätti eli tuplaZoé on tuplanätti ja ah rakastan heijastussysteemejä kuvissa *kuvittele tähän pieni sydänspämmi* Catherine-kuvista suosikkejani ovat varmaan nuo kaksi viimeistä, neitonen näyttää niin kauniilta ja kuvakulmat toimivat ♥︎

    VastaaPoista
  18. Zoé ja Catherine on liian täydellisiä *o* Noissa kuvissa kaikki vaan toimii, valo, asetelma, kuvakulma ja kaikki ♥♥ Rakastin varsinkin noita Zoé-kuvia, mutta toki Catherinekin on aivan ihana c:

    VastaaPoista
  19. äää, kuolen noitten söpöydelle *-* ♥ upealaatu ja kaikki, syötävän suloset mekot ♥ rajotas näitten kuvien upeutta, muuten mä pyörryn oikeesti tänne tietokoneen äärelle *o* äsken tuli semmonen olo, että pitäis lopettaa sun blogin lukeminen kun en voi kattoa noitten sulosten pikkupalleroisten kasvoja ilman, että alkaa pyörryttää *o* en siis tietenkään ole lopettamassa, nimittäin on pakko saada nähdä lisää näitä ihanuuksia ..

    jäin tuijottamaan hetkeksi aikaa jokaista kuvaa kun ne oli niin ihaniaaaaaaa fhdrsufijcywefuj sekoan >o<
    -- nooh kaipa sitä pitää sitten vaan kestää.. kyllähän noitten söpöläisten eteen sen verran voi uhrautua :33 kröhöm nyt tämä tais kyllä alkaa jo jäädä pölisemiseksi *-----* muttasiis kuvakulmakin 1O+++++ ♥

    VastaaPoista
  20. Niin täydellisiä kuvia! o w o
    ~ Sinut on haastettu!
    > http://someday-i-want-to-dream-with-you.blogspot.fi/2014/02/lapland.html <

    VastaaPoista
  21. ihaniaa !! gash, miten sun nuket on noin täydellisii ?!?!

    VastaaPoista
  22. WAU! Miten osaat ottaa noin hienoja kuvia!??<33

    VastaaPoista