sunnuntai 14. kesäkuuta 2015

Once I was afraid that I'd find you

sweet & fresh air
A little gaze around

Mitähän tässä sanoisi. Hei, anteeksi tauosta?

Katosin blogimaailmasta useammaksi kuukaudeksi, koska multa puuttui jaksaminen päivittää tätä blogia. Nukkeihin olen kuitenkin koskenut ja käynyt niitä myös kuvaamassa, joskin en niin ahkerasti kuin yleensä. Viime aikoina on tapahtunut hirveästi kaikenlaista, eikä huomiota tai jaksamista ole riittänyt tälle blogille, mutta nyt yritän pikkuhiljaa palata tätäkin päivittämään. Voisinkin lyhyesti kerrata, mitä on ehtinyt tapahtua näiden kuukausien sisällä!

Exotic winter • 7/53
Wandering stars • 9/53
Looking for flowers

Huolimatta valtavasta kasasta kouluhommia ja mieltä painavista murheista jaksoin kuvata nukkeja yllättävän paljon lopputalvesta ja alkukeväästä! Harmillisesti suurin osa niistä jäi vanhan tietokoneen uumeniin, kun sain oman tietokoneen tuossa maaliskuussa... Noh, ainakin tämä toimii edellistä reilusti paremmin!

The tempest • 13/53
One last time

Pientä muutosta on nukkeporukassakin tapahtunut, nimittäin sain uuden nuken! Neiti on pitkäaikainen unelmani eli vuonna 2007 julkaistu Pullip Suigintou ♥ Nimikin hänellä on - Ira. Kenties tulette lähikuukausina tutustumaan häneen tarkemmin ;)

Tänään hyvästelin ainokaisen Dalini Isabellen, hyvää matkaa hänelle uuteen kotiin ♥ Neiti ei enää innostanut minua lainkaan, joten totesin tämän olevan paras ratkaisu. Uudella omistajalla ei vielä ole blogia tai instagramia, mutta jos hän sellaisen tekee niin ilmoitan täällä, jos vielä kiinnostaa pikkuneidin seikkailuja seurata ^^ Munkin instagramia kannattaa muuten ryhtyä seuraamaan, päivittelen sitä nykyään huomattavasti aktiivisemmin kuin muita sosiaalisia medioita :D

Eipä mulla muuta, toivottavasti olette nyt vähän paremmin kärryillä mun nukkejen tilanteesta ^^ Ensi kertaan! (joka ei ole 5 kuukauden päästä, lupaan sen!)

Alli & nuket

12 kommenttia:

  1. Aivan ihana postaus♥ Ihanaa että sua näkee tääl blogin puolella^^ Nuo kuvat olivat niin upeita että ääks♥ Ihan ensimmäinen kuva on lempparini, jotenkin niin herkkä:3 Onnea Irasta! Söpö kiharapää (^-^) T: Hobitti♥

    VastaaPoista
  2. Hei aivan mahtavaa että teit "comebackin", pääsee taas katselemaan sun ihastuttavia kuviasi! ♥ Tietysti niitä oon flickrinkin puolella katsellut, mutta oon itse toivottaman laiska käymään siellä...:'D
    Kaikki kuvat olivat kyllä kauniita, eniten pidin ehkäpä viimeisestä & neljänneksi viimeisestä kuvasta.

    > dandelion-doll.blogspot.fi
    > kesayonunelmia.blogspot.fi

    VastaaPoista
  3. Oooo, uusi nukke, onnea (Ira on söpö nimi) <3
    Todella upeita kuvia, tykkäsin erityisesti valoituksesta ja värimaailmasta c:
    +Ihanaa että tulit takaisin~

    VastaaPoista
  4. Voi kuinka ihanaa että palasit postailemaan! <3 Mutta olihan tämä odottamisen arvoista, kuvat nimittäin olivat taas jotain niin upeaa *__* Ja tuo laatu >3< Onnea myös uudesta neitokaisesta, innolla odotan uusia postauksia ja kuvia hänestä~ c:

    VastaaPoista
  5. Jeiii vihdoin postasit :)! Olen odottanutkin sulta postausta, ja nyt mun odotus palkittiin~♥ ^^ Oikeesti, sun kuvia on aina pakko pysähtyä ihailemaan, nää on laadultaan ja värimaailmoiltaan jotain aivan käsittämättömän upeaa, ja posetat sun nukkejas todella luonnollisesti, mikä on musta tosi tärkeä osa nukkeja kuvattaessa.
    Lempparikuviksi valikoitui tästä postauksesta ensimmäinen ja viides kuva. Ekassa kuvassa oli jotenkin tosi kaunista nukkejen asettelu, ja viidennessä mua kiehtoi kuvan värit ja bokehit. ^.^

    Onnittelut uudesta nukesta, ja postailehan taas kun kerkiät~! (;

    VastaaPoista
  6. Ihana kun taas "palasit" ja vieläpä näin ihanan postauksen kanssa! Sun laadukkaita kuvia katsoo aina hyvillä mielin ^^ Jotenkin jään koukkuun noihin värimaailmoihin ja kuvauspaikkoihin, mihin nukkejasi asetat. Luonnolliset poseeraukset miellyttää silmää myös ~ Onnea vielä uudesta nukestakin, Ira on varmasti yhtä ihana yksilö kuin muutkin nukkesi 8)

    VastaaPoista
  7. Oiii postaisit pus.
    Nää kaikki kuvat oli super suloisia, ja sulla on aivan ihania nukkeja ^^ ♥
    Lempparikuvani oli varmaan tuo viimeinen - se oli ihana kesäinen ja noi kukat on ihanan värisiä ja koko kuva on ihanan värikäs. Jaja Isabelle on aivan ihana neitonen, ja toivottavasti uus omistaja vielä tekee instagramin tai blogin kosk aww hän on täydellinen amen.

    Jaja sitten taas onnea uudesta neidistä, Ira sopii aivan täydellisesti nimeksi ja hän on kaunis. Suigintoun meikit on jumalallisen ihanat, ja varsinkin noi kulmat ohnomnom ihanat.
    ++ Tyttö näyttää ihanalta stock silmillä ja tuolla mustalla peruukilla, se on täydellinen yhdistelmä ja amen.
    + Pyydän lisää kuvia Irasta. (jos sill on stockit mukana joskus myös stockien kanssa jookostakookosta.)

    VastaaPoista
  8. Kiva että postasit pitkästä aikaa! Ira on todella suloinen nukkeneiti (ja niin on kaikki muutkin myös!) sekä nuo kuvat olivat kaikki todella upeita! Pidin ehkä eniten aloituskuvista!<3

    VastaaPoista
  9. Kiva että postasit! Ihania kuvia kaikki<3<3

    VastaaPoista
  10. Ihanaa kun postasit taas, kauniita kuvia olet napannut sitten viime kerran! ♥

    VastaaPoista
  11. Mahtavaa että palasit. (Olen odottanut tätä ;3;) Nukkesi ovat kaikki niin ihania, en malta odottaa näkeväni Iran <3 Neiti tulee varmasti olemaan todella kaunis :3 Jospa postaat taas pian etkä viiden kuukauden päästä xD

    http://minpudolls.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  12. Joo joo on jo menny yli 5 kuukautta :/

    VastaaPoista