sunnuntai 23. marraskuuta 2014

Just like birds on the wire

Comfy

Heipä hei! Kouluhommien ja iPhonen sovelluspäivityksien kanssa tappelemisen jälkeen on aika sitä blogiakin päivittää. Kuten olenkin jo lupaillut niin nyt "jatkuu" viimeinkin kuvatarina, eli jos olet uudempi lukija niin suosittelen lämpimästi lukemaan ainakin tämän. Mun taidot ovat todennäköisesti hiukan ruosteessa, anteeksi siitä, mutta toivottavasti tykkäätte tästä! Kertokaa lopuksi mielipiteenne ja jos kehitysideoita löytyy, niin niitäkin saa jakaa c:

Sen pidemmittä puheitta päästän teidät tarinan pariin ^^"



picfic / kaikki ei ole kuten ennen


1

2

Zoé: Viime aikoina ei ole tapahtunut juuri mitään...

3

Zoé: *vilkaisu Nicoleen päin* ...sen jälkeen, kun Nicole ensin kalliolta hypättyään ja sitten kuin ihmeen kaupalla selvittyään muutti luoksemme, koska muuta paikkaa ei hänellä ollut. Tytön teko tuntuu unohtuneen jopa häneltä itseltään - aivan kuin hän ei olisi mennyt kallionkielekkeelle tietoisena tulevasta teostaan..?

Nicole: n__n"

Zoé: ...ehkä minä ajattelen taas liikaa. Ei ainakaan olisi ensimmäinen kerta minulta.

4

Zoé: *nousee sohvalta* "Catherine, lähtisitkö kanssani ulos kävelylle? Tarvitsen raikasta ilmaa."

5

Catherine: *epävarma vilkaisu* "K-kai minä voin tulla..."

6

Zoé: "Hyvä, sillä meillä on paljon puhuttavaa."

* * *

7

*ulkona*

8

Catherine: "Ni-niin mitä asiaa sinulla oli?"

Zoé: ...

9

Catherine: "Niin?"

 10

Zoé: *vetää Catherinen mukaansa*

Catherine: "Hei! mit--"

11

...

13

Zoé: "Catherine... Olet ehkä hämmentynyt, mutta odota hetki - lupaan, että ymmärrät pian kaiken. Kuuntele nyt minua ja seuraa ohjeitani, jolloin tajuat, mistä on kyse."

12

Zoé: "Katso ympärillesi. Muistele paria viimeistä vuotta ja yritä löytää yhteys muistojesi ja tämän paikan kanssa. Onnistuuko?"

14

Catherine: *katselee ympärilleen*

16
15
17

Catherine: *pudistaa päätään*

18

Zoé: *ivallinen äänensävy* "Arvelinkin, että näin tulisi käymään. Rakas siskosi Lucy on muuttanut muistojasi niin voimakkaasti, ettei edes tällainen paikka, joka on vahvan magian täyttämä, pysty palauttamaan oikeita muistojasi."

19
20

Zoé: "Siihen tarvitaan jotain hiukan..."

21 not fun toimi pls

Zoé: "...Vahvempaa."

* * *

 22

 Samaan aikaan jossakin toisessa, kaukana olevassa paikassa...

23 vaihtoehto 2

?: "Lucy~~~ Tiedän, että olet täällä..."

24

?: "Sinun on turha leikkiä enää piilosta, sillä tiedän sinun olevan tuon kelon takana. Tule esiin."

24.5

Lucy: *hivuttautuu puun takaa esiin* "Oliko sinulla jotakin tärkeää asiaa?"

25
26

?: *pudottautuu alas* "Arvaapa vain. Luulitko, että sinun kaltaisesi sekasikiö voisi elää meidän lailla? Suonissasi vertaava ihmisveri on vahvempaa kuin luuletkaan..."

27

Lucy: Cassiopeia, ole hiljaa...

28

Cassiopeia: "Tiedät itsekin, ettei meidän keskuudessamme arvosteta äitisi tekoa. Tähän saakka olemme halunneet vain selvittää taustojasi, mutta nyt kun ne tulevat kaikkien nähtäville, on parempi toimia yleisen mielipiteen mukaan, ennen kuin joudut teoistasi vastuuseen. Et kuitenkaan ole seassamme muuta kuin pelkkä hylkiö, jolla on vahvoja siteitä ihmisiin. Joten..."

29

Cassiopeia: *painaa sormensa huulilleen ja kuiskaa loitsun*

30

Cassiopeia: "Palaa Maahan."

31

* * *

33

Lucy: *avaa silmänsä*

34

Lucy: Tämä paikka on minulle tuttu... Voiko olla, että olen kotona?

35

Lucy: *nousee epäuskoisena ylös*

36

Lucy: Koti... Vihdoinkin pääsen takaisin rakkaideni luokse.

 * * *

11 kommenttia:

  1. Wau, älyttömän mukaansatempaava kuvatarina (niinkuin tietysti edellisetkin osat ovat olleet). :3 Kuvien laatu oli jotain aivan mahtavaa ja tykkäsin siitä kuinka ns. "aidoilta" repliikit kuulostivat. Ja kaikki tytöt olivat tietty kauniina. c:

    > dandelion-doll.blogspot.fi

    VastaaPoista
  2. No kai kun minäkin nyt sain luettua postauksesi heti kun julkasit sen niin tulen tänne kommentoiman tydydydy koska seuraava viikko on ihana kolmen kokeen + stressaavien koulujuttujen viikko niin koneelle tuleminen on jotenkin tabu sana mulle silloin :*

    Ensinkin musiikki sopi tähän tarinaan ihanasti, vaikka siinä taustalla olikin laulua niin se laulu sulautui ihanasti tohon taustalle <33 please mistä te kaikki löydätte tollasia täydellisiä kappaleita joissa on laulua niin kuvatarinoiden taustalle. Se toi tähän just sellasen oikeanlaisen tunnelman, oikeesti en muistanutkaan että olit näin hyvä tekemään kuvatarinoita (näitä siis enemmän jatkossa right ? jätitkin tän vielä tällaseen jännään ja kauniiseen kohtaan *´╰╯`๓)

    Kuvatarinan alku oli selkeä, koska sen avulla mulle palautui paremmin mieleen se edellinen osa ja siinä tuli myös selitettyä kertaaleen että mitä tää pikku Nicole oli tehnyt. Sitten siiryttiin Zoén ja Catherinen touhuihin, ja siitä sain sellasen vaikutelman että Zoé on oikeasti fiksu tyttö, ehkä jollakin tapaa kylmä, mutta toisaalta välittävä. En osaa kuvailla oikein tätä tunnetta mikä mulle tulee Zoèsta mutta mielenkiintoinen tää ainakin on XDD Mitäköhän Zoè meinasi sillä että Lucy on muuttanut Catherinen muistoja ja miksi Lucy näin nyt teki ? ja miksi Zoè haluaa Catherinelle sen vanhvat muistot takaisin ? liikaa kysymyksiä, haluan että j a t k a t mahdollisimman pian tätä > v < !

    Ahh en muistanutkaan myös sitä kuinka upeita sun kaikki nuket on <33 Varsinkin tää Cassiopeia. rakastan vihreitä silmiä (itserakastako, omistan iteki vihreet silmät hups) Ne on jotenkin myrkyllisen kauniit ja tän tytön kielikin aah. Mielenkiintoinen persoona tämäkin. Lucyn ja tämän suhde on jotenkin hm riitainen ja kylmä, mistäköhän tämäkin johtuu, i want to knoww •̀.̫•́✧ näiden kahden keskustelu oli mielenkiintoista mutta mysteeristä, toivottavasti avaat meille enemmän tätä tarinaa koska akljsd jäin just koukkuun kiinni (sä vähän niiku kalastit mut ja sit jäin kiinni koukkuun siis nyt takaisin siihen järkevyyteen)

    Toi vika kohtaus oli kyllä mun lemppari koska why not. Toi vaikutti just siltä että Lucy tippui jostakin taivaalta takaisin maanpinnalle ja toi neljäsvika kuvatarinan kuva <33 jeesus miten tää tyttö voi olla noin upea. Toi bokeh kuva ennen tota kuvaa oli just sellanen hyvä tunnelman luoja, tuntu siltä että siinä kohtaa Lucy avasi silmänsä ja näki ensin bokeheita (se on aina ollut mun unelma aamusin että herään ja näen bokeheita xdd) ja tuli sellainen kaukanen tunne ja alskjdf kuvatarina täynnä tunteita jos siksi tätä voi kutsua ;----33

    ja sun nukkejen koti edes perf ? mulla on tollasia samanlaisia laatikoita, ne on aika erikivoja kyllä :-) ja sitten sun nukkejen vaatteet. oikeasti. Ootko edes hyvä stailaa nukkesi ? u___u <33 Valkoinen muuten pukee Lucya liian hyvin, Lucyn takia oot alkanut tykkäämään Pullip Alasta jotekin enemmän vielä, hrr omistat kauniita nukkeja ja hyvän kirjoitustyylin, voiko sulta enää enempää pyytää. (ok voi sun pitää jatkaa tätä tarinaa niin pain ku kerkeät ;* !! )

    + tykkäsin tosta sumukuvasta ja muutenkin saat normaalin metsän näyttämään hienolta, ja siihen vaaditaan taitoa kun ei täällä suomessa kasva kuin kuusta ja mäntyä ja joku pari koivulaji ilman istutuksia ja sitten jossakin siellä etelässä on sellasia tammi ja vaahtera metsiä ah
    ++ Sakura tossa alussa <33 hyvin vaaleanpunainen ja jouluinen tunnelma tuli tosta kuvasta mieleen mutta juu postaile pian (sanon ton varmaan 666 kerran mutta aivan sama ლ(´ ❥ `ლ)

    VastaaPoista
  3. ALLI TÄMÄ EI NYT OIKEIN OLE OKEI

    En muistanutkaan, miten helvetin hyvä oletkaan tarinoiden tekemisessä. Aloitin lukemalla tuon linkkaamasi kuvatarinan ja ilokseni muistin sen! Se kuitenkin oli hyvä muistin virkistys ennen uuteen tarinaan hyppäämistä tauon jälkeen.

    Musiikin valinta osui ja upposi. Se sopi tähän todella hyvin ja oli muutenkin likaperffffffff ;-;-;-;
    Sun nuket on aina ollu liian ihania ja kaikki niin omaperäisiä, ihanaa että säkin jatkoit taas tarinaa. Tää osa muistutti mulle, miten rakastinkaan sun tarinoita ♥ pusnus

    Oon liika kateellinen sun kamerasta, kaikki kuvat on niin laadukkaita ja yyyyyy :(((( Tykkään erityisesti tuosta kuvasta, missä Lucy herää makaamasta maasta, se vaan jotenkin on niin sulonen awww

    Tää tarina loppu hirveeseen cliffiin, sun pitää jatkaa taas pian hnng

    // Tästä tuli nyt liian lyhyt eH XDDD mut tosi läheisille ystäville on hankalaa kommentoida pitkästi "0:D

    VastaaPoista
  4. Lauran ei pitäisi eka katsella toisen loppaus postausta, itkeä ja sitten siirtyä samalla itkien lukemaan Allin kuvatarinaa, tää tuntu tosi ihanalta, ja itkee pillitin viel enenmän näijen kohtauksien kanssa, voi että mun kanssa.

    Zoé eläpäs leiki sen aseen kanssa, mua alkaa pelottaa Catherinen takia ... oikeesti toi viel ampuu reijän Catherinen päähän ja sit tuun ja katkasen Zoélta kaulatapin ... vaikka en tiedä osotetta mutta etsin sen jostain internetin syöväreistä, aamen.

    Mutta sanon että tämä oli ihana, ja että ... rakastan sun blogia ja kuvatarinoita, aamen.

    VastaaPoista
  5. Wooou upee tää kt! <3 n u n

    cheerful-doll.blogspot.fi

    VastaaPoista
  6. Wauu *Q* ♥
    Ihanaihana tarina ja kaikki noi kuvakulmat ja muokkaukset ; 3 ; ♥
    Pian jatkoa!

    VastaaPoista
  7. Wow *o* Upea tarina! Musiikki sopii tähän todella hyvin.
    En malta odottaa jatkoa x3

    VastaaPoista
  8. Nonniin tässä se nyt on
    Ei hemmetti olipa hyvä tarina :D
    Miksi et oo tehny näitä aikasemmin, näähän on ihan huppuja!
    Kivaisan omaperäinen ja erikoinen tarina, nuketkin sulattaa pari sydäntäni :3 yep niitä on monta just näitä tilanteita varten

    VastaaPoista
  9. siis apua ihan älyhyvä tarina *u*

    VastaaPoista
  10. HAPPEE kävin lukee ton edellisen osan ja mun kommentti siellä oh god no XDDDD Mutta siis juu hieno lapsi, liityin sun blogiin kuvatarinan alun takia ja postasitkin seuraavan osan näin vuotta myöhemmin kun ollaan jo ehditty tutustua ja tiedän että oot oikeesti aika nolo :/ Surullista.

    K olen zoerineshippaaja ja toi alku oli shipattava. Tää shippi vaatii canonisoimista asap että saadaan fluffia settiä näistä ;* (ikr ikr se kun toinen aikoo ampua toista on aika shipattavaa täähän on jo canon!!!)

    ...shipit harhauttaa hyvin aiheesta. Sun taidot mitään ruosteessa oo jfc jos mä ikinä pystysin tollaseen tasoon :0 Kerronta ja repliikit on niin sulavia ja kuvissa näkyy tää huolellinen sun kuvaustyyli, eli että kuvat vaikuttaa mietityiltä ja näkee että niihin on nähty vaivaa. Alku lähtee ihanan sulavasti liikkeelle (Nicole bby ihana XDD) ja oot saanut sisäkuvistakin liikaperf :(:( notfair

    Lucy ja Cassiopeia -kohtaus on mielenkiintoinen. Tuntee selvästi hahmojen välien kireyden ja Cassiopeian halveksunnan puolikasta kohtaan. Lucyn palauttaminen on toteutettu upeasti ja ylipäätään toisen maailman muokkauspuoli on kunnossa <3

    Uskon, että... unohdin mitä piti sanoa tässä, koska jouduin kuuntelemaan äsken piiiiiiitkän venäjän kappaleen opettajani lukemana \o/ Varmaan jotain siitä, että tästä tarinasta tulee such eeppinen ja oot liian taitava heippa.

    VastaaPoista