torstai 28. elokuuta 2014

soon the lights will fade away

 Summer's end


Heipä vain, taas olisi uusi postaus täällä. Koulun kanssa on pitänyt kiirettä, joten en ole ennättänyt aiemmin postaamaan, mutta nyt ollessani kotona kipeänä ehdin tämänkin asian saamaan pois alta. Kesä alkaa pikkuhiljaa kääntymään syksyksi ja halusin kuvata hiukan syksyisämmän shootin Melindasta. Ennen kuin alat sitä katsomaan, niin pieni varoituksen sana ihan kaiken varalle:

VAROITUS! Tämä shootti sisältää paljasta Obitsu-kehon pintaa, joten jos et halua nähdä alastonta nukkea niin sulje välilehti nyt.

Suurin osa nukkeilijoista on varmaan jossain vaiheessa riisunut nukeltaan vaatteet, mutta laitoin tämän varoituksen niitä varten, jotka ovat esimerkiksi työpaikalla tai koulussa blogiani selaamassa. :)

 kädet ilmassa wo0
ebin
silmät kiinni jee
nudistiranta
miksi suotta häpeilet leikkii hän hiuksillaan 
ujona
nudistimelonta
sjkfkslfel
Seuraavalla kerralla musashootti Catherinesta ja Zoésta, siihen saakka näkemiin ~

xoxo. Alli

19 kommenttia:

  1. Aivan ihana seppele *o* Tykkäsin muutenki tuosta oranssista ilta-aurinkoisesta tunnelmasta :3

    VastaaPoista
  2. Oii ihana värimaailma näissä kuvissa ♥ Upeita kuvia :3

    VastaaPoista
  3. Aivan käsittämättömän upeita kuvia <3
    Ihana tunnelma ja kaikki :3

    VastaaPoista
  4. ihania kuvia! rakastuin tohon seppeleeseen

    VastaaPoista
  5. Awwww. Aivan ihana värimaailma ja tunnelma näissä kuvissa. >3< Tuo seppele on aivan tajuttoman ihana ja sopii Melindalle!*^♡^*

    Blogissamme on muuten meneillään kuvakisa: http://pradodeflores.blogspot.fi/?m=1

    VastaaPoista
  6. Ihania kuvia! Tuo seppele sopii Melindalle liian hyvin <3

    VastaaPoista
  7. Ihanan kesäisiä ja samaan aikaan syksyisiä kuvia, rakastin noita bokeh:eja♥ :3. Melinda on niin kaunis ♥Q♥.

    VastaaPoista
  8. Wow, aivan ihania kuvia :3
    Catherine ja Zoé .... oh haluan ne kuvat pian jooko ; - ; ♥
    Ihan tajuttoman ihana tää biisi myös, se toi ihanasti tunnelmaa noihin kuviin ja ah *-* <3

    VastaaPoista
  9. Kauniita kuvia, musiikki sopii hyvin :33

    cheerful-doll.blogspot.fi

    VastaaPoista
  10. Kauniita kuvia, niiden värimaailma on ihanan syksyinen. :3

    VastaaPoista
  11. Tunniste NSFW help happea IHANA XDDDD (lisää viel m eiku :* ;)) mä oon btw uhkarohkea ja luin tän koulussa koska oon nii eristäytyneenä atm et ei kukaan näe ja pyh joku obitsu siis omg (oon nähny tyyppien selaavan pahempaakin settiä mut ei siitä sen enempää)

    Melinda on näissä liikagavaj ja oikeesti mistä revit tollasii perf kuvauspaikkoja :0 Varsinkin toi ekan kuvan kanto on liikaperf ollakseen todellinen... uwu Lempparikuva on 3. viimeinen koska hiukset noin ihanasti SWOOSH (selityksen taso korkea mut uknow) tai 4. viimeinen koska Melinda siinä oikeesti niin silmiäsyövyttävän nätti (miten tiphonan voi saada noin söpöks srsly)

    Ja apua mäkin haluun kuvaamaan nyt koska mullakin ON se makro nyt ja haluun päästää kuvaa tollasii boukahhhh-ihanuuksia ♥︎ (Tosin en tuu saamaan aikaan mitään näin perf koska en osaa viel ainakaa mut owo) Ja hei kato sä kommentoit mulle niin mä kommentoin sulle hienoa eikös (omg noi alotti kirkottaa muistiinpanoja Espanjan sisällissodasta en ehdi oikolukee sry)

    VastaaPoista
  12. Aivan ihania ja hyvä laatuisia kuvia<3

    mysweetpullipdreams.blogspot.fi

    VastaaPoista
  13. Itken .... *gun shot* Oikeesti siis niin ihania kuvia tapa mut ; - ; ♥ Rakastan noit seppeleitä yli paljo ; n ;

    VastaaPoista
  14. Okei yritän pitää kommentin mahdollisimman selkeänä, vaikka mun sisällä kuohuu ihania tunteita se tsiljoona kappaletta~
    Ihan älyttömän kauniita kuvia. Toi seppele sopii ihan täydellisesti näihin. Mä kuolen. Melinda on ihan älyttömän kaunis nukke, noi kuvien laatu ja aah toi tunnelma mua ahistaa onnesta, miten nukkeshootti voi tuottaa tällästä tunnetta gaash mä ihan oikeesti voisin vaan tuijottaa noita kuvia lopunelämääni ja muuttua joksikin erittäin onnelliseksi asiaksi kuten vaikka kivipatsaaksi eikun.
    *hengittää syvään*
    Niin ja siis toi musiikki, silläkin oli kyllä osa tähän ihanuuteen, sillä sait tähän ihan uskomatonta tunnelmaa! Mä oikeesti taidan nyt sulaa tähän paikkaan.
    Parhaita shootteja mitä oon ikinä nähny. Aamen.
    ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

    Toi kuvauspaikkaki, siis ei oo todellista. Ja sit toi postauksen ihan eka kuva, niin täydellinen asento ja kaikkea ;_______________; Ja samoin toisiks viimenen kuva, ihan älyttömän ihana ♥ Sen valotus ja kaikki siis ihan oikeesti mä en enää kestä.
    Sulan.

    VastaaPoista
  15. huaah nää sun kuvat on aina jotenkin niin täydellisiä ♥ näissäkin kuvissa toi värimaailma oli tosi ihana ja toi seppele <3 *u*

    VastaaPoista
  16. Alli-rakas, aiheutit juuri alemmuuskompleksin. :)

    Tuo kuvauspaikka on just täydellinen, ja Melinda on hirveän nätti, ei vaan kaunis ja musiikki sopi hurjan hyvin kuviin ja tuo kuudes kuva halleluja silmäni sulavat päästä. ♥ Herranjestas.

    VastaaPoista
  17. Hurjat kiitokset taas kaikille kommentoineille ♥♥♥

    VastaaPoista